Slippa tänka på pengar och tid i en hel vecka!
Koppla av i sol och värme med underhållning varje kväll!

Hotell Albatros
Hotell Albatros

Lyxresa, Kroatien, Porec, 10 dagar (all inclusive) 

2 övernattningar i Tyskland på ner- och hemvägen, inkl. middag och frukost.

En fantastisk resa för att se stora delar av Europa. Vi kör två olika vägar på ned- och hemresa.
7 länder på 10 dagar!


Avgångar 2018
25/5    7.995:- (fullbokad)
24/8   9.495:-  (fullbokad)
7/9      8.995:-   (fullbokad)

 

I priset ingår bussresa, boende i standard dubbelrum, två övernattningar i Tyskland med halvpension, 7 övernattningar med all inclusive i Porec hotell Albatros**** (obegränsad med mat och dryck från 07:00 till 23:30), en del aktiviteter på hotellet i Kroatien, underhållning på kvällarna i Kroatien, reseledare samt färje- och vägaavgifter. (Mini bar på hotellet ingår ej!)

Enkelrumstillägg: 1.500:-

Balkong (300:- per person) och balkong/havssida (600:- per person) på förfrågan.

 

Med stor stolthet kan BussLinus Resor presentera denna resa i lyxklass med ett pris i budgetklass. Vi åker från hemorten fredag och kommer hem nästkommande söndag. Under dessa dagar har vi hunnit med mycket intressant. Vi har även övernattning både på ut- och hemresan.

Som sagt var vi startar tidigt fredag morgon och tar oss till Helsingborg. Där tar vi färjan över till Helsingör och sedan väntar drygt två timmars färd i Danmark till Gedser. Under färjeöverfarten som tar 1 timme och 45 minuter finns det möjlighet att äta lunch.

Vi anländer till Rostock ca. klockan 13:00 och sedan har vi cirka 50 mils körning till övernattnings- hotellet. Vi äter en gemensam middag som ingår i priset. Efter en god och stärkande frukost lämnar vi hotellet klockan 7:15. Vi fortsätter våra resan genom Tyskland och Österrike, länder som bjuder på fantastiska vyer och sköna landskap.

Under dagen kör vi cirka 75 mil och tiden brukar gå snabbt i bussen.

Vi kör sedan genom Slovenien in i Kroatien för att på kvällen komma till vårt fantastiska hotell Albatros**** som har ett mycket bra läge, cirka 150 meter från havet. Hotellet är fyrstjärnigt och det finns det mesta när det gäller barer, restauranger, pool och underhållning på kvällarna. Hotellets gäster har möjlighet att låna cyklar och trampbåtar, spela gratis mini golf, tennis och bordtennis en gång per vecka. Minitåg, båtar och bussar till Porecs centrum avgår precis utanför hotellet.

Vi kommer att vara en hel vecka i Porec med möjligheter till bad, sol och mycket annat.

UTFLYKTSPROGRAM

Måndag
Panoramasegling ( från 10:00-17:00)

En heldagsutflykt till sjöss på Adriatiska havet. Vi åker utmed den fantastiska kusten och besöker bland annat Vrsar. Det är alltid avkopplande till sjöss och man ser mycket. Lunchen äter vi på båten. Det finns även en bar på båten för de som är intresserade.
Vi besöker även kuststaden Rovinj som en gång var en ö. Staden har många kulturhistoriska byggnader och en vacker kyrka. Det finns även tid att uppleva Rovinj och Vrsar på egen hand.

 

Onsdag
Istra Tour (från 10:00-17:00)

Vi besöker Baradinegrottan utanför Porec där det bland annat finns manfisk. För de som inte vill gå ner i grottorna finns det utställning, restaurang och annat ovanför grottorna. Vi åker även till den lilla bergstaden Groznjan där många kostnärer samlas. Vägen dit är fantastiskt vacker med vyer över Mirna dalen. Vi åker sedan till den lilla staden Motovon där vi bjuds på vinprovning med tillbehör. Både Motovun och Groznjan ligger mycket högt upp i bergen och utsikten är bedårande.

Torsdag
Heldagsutflykt till Venedig i Italien med lokalguide (från 06:25-20:30)

Venedig, denna fantastiska stad som är uppbyggd i havet, behöver knappast någon presentation. Där sker alla transporter med båt och med vår kunniga guide får man se alla de fina platserna. Åkt är med båt från Porec rakt in i Venedigs centrum.

Lördag är det dags att åka hemåt. För att få lite variation och fler upplevelser kommer att vi åka över Italien på hemvägen. Vi övernattar i Nurnberg området och på hotellet serveras vi givetvis middag på kvällen och frukost innan avresa. Båda måltiderna ingår i priset.
Söndag blir vår sista dag. Vi åker genom Tyskland till färjan i Puttgarden, vilket innebär att vi åker andra vägar och får se nya vyer även i Tyskland. Vi beräknar att vara i Helsingborg 21.30 och i Jönköping vid midnatt.

 

Tidtabell:

Jönköping     04:15

Vaggeryd       04:35

Skillingaryd  04:45

Värnamo       05:10

Ljungby         05:45